Schilderijen

Meer weten? Stuur een bericht of mail via het contactblad voor meer informatie.

Celliste / beschikbaar
Een klassiek concert inspireerde mij om dit schilderij te maken.  Met mijn telefoon maakte ik een foto om een goede eigen impressie te hebben. Iemand tikte op mijn schouder dat het niet mocht. Toen ik omkeek zag ik dat het de minister van onderwijs was. Gelukkig had ik de foto al en heb ik het schilderij uit kunnen werken met acrylverf op geschept papier.
375 euro
Polarisatie / verkocht, op verzoek mogelijk
Tijdens de Corona maatregelen ging mij de strijd tussen mensen (polarisatie) pas echt goed opvallen. Sommigen probeerden nog samen iets te doen door bijvoorbeeld voor een raam gedag te zeggen of trompet te spelen voor een hele groep. De natuur zorgt altijd voor samenspel tussen alle leven. Strijdende ijsvogels heb ik in de natuur nog niet gezien, wel polarisatie tussen mensen. Dat heeft mij tot deze inkttekening met goud en koperstof op papier geleid.
175 euro
Ballet (14)
Ballet (14)
Le dance perdu, een dansvoorstelling duwde mij richting de weergave van ballet. Ik heb daarvoor van een foto een digitale bewerking gemaakt, deze laten afdrukken op geschept papier en daarna afgewerkt met acrylverf, goud- en koperstof en tule. Een combinatiewerkstuk van digitaal en analoog handwerk.
325 euro
Quarantaine / beschikbaar
Self portrait / niet te koop
Healing piano party / niet te koop
In opdracht: Leermeester / verkocht
caught-freedom---Gevangen-vrijheid (Verkocht / 0)
caught-freedom---Gevangen-vrijheid (Verkocht / 0)