Digitaal werk en Pop Art.

 

Alle grafisch, digitaal bewerkte afbeeldingen zijn nog verkrijgbaar op divers materiaal / ondergrond, tenzij anders vermeld. Van iedere afbeelding worden slechts 15 afdrukken gemaakt. Vraag naar de mogelijkheden of kom met jouw wensen. Wanneer  je iets anders wil laten maken ben je natuurlijk ook welkom. Het is ook mogelijk een T shirt, polo of sweater te printen, deze vallen buiten de 15 exclusieve afdrukken. Bij een exclusieve afdruk wordt een certificaat en het verhaal van de foto meegeleverd. Stuur een bericht of mail via het contactblad voor meer informatie.

Butterfly / 12
Digitaal werkstuk, gemaakt met een digitale pen en een tekentablet. Kortom een digitaal schilderij. Op de computer, geen kunst hoor ik vaker. Ik daag u uit om het eens te proberen.
Dit werkstuk is afgedrukt op canvas en gemonteerd op latjes van fruitkisten.
150 euro
Grace Maria / 13
Van een aantal rechtenvrije foto’s maakte ik deze digitale compilatie. Daarna verdeelde ik het in vakken en kleurde deze. Een lastig klusje met een (naar mijn mening) fraai resultaat.
90 euro
Road in icecubes / 15
Tijdens mijn reis door IJsland passeerden er vele bruggen over de IJslandse fjorden.
Deze heb ik onderweg vastgelegd en daarna digitaal bewerkt. Ik benadruk hiermee de imposante en imponerende structuur van de brug met haar omgeving. 
75 euro
Boos / 15
Na een vijftal dagen op bed met Corona kreeg ik een bijzonder pijnlijke jichtaanval. Ik knapte net wat op, maar kon daardoor helaas niet behoorlijk lopen. Gedwongen door irritatie en inspiratie maakte ik in de dagen daaropvolgend deze digitale bewerking.
90 euro
Tweeluik. Samen of de rug toekeren? Doet de mens het samen of zijn er steeds tegenstrijdige belangen? Deze vogels heb ik gefotografeerd en daarna digitaal bewerkt.
180 euro
Tweeluik. Samen of de rug toekeren? Doet de mens het samen of zijn er steeds tegenstrijdige belangen? Deze vogels heb ik gefotografeerd en daarna digitaal bewerkt.
180 euro
Step by step / 10
Lady Gaga & Ariane Grande / 15
HLT energieneutraal / 14

Pop Art

Diverse pop art bewerkingen van foto’s. Een aantal is te verkrijgen voor € 30,=
Wilt u een foto van uw kinderen, kleinkinderen of anderen laten bewerken tot een pop art resultaat? Moet er vooraf nog een foto gemaakt of beoordeeld worden neem dan contact met mij op via info@robb-art.com

Op aanvraag bespreek ik met u de prijs.

Zelensky
Moeder Maria
Minister-president 1973–1977
Hillegomse schrijfster van het nieuwe moraal (1855 -1920)