Ik ben Rob Treebusch, geboren en getogen in Den Haag. Toen ik 38 jaar was ben ik verhuisd naar Zoetermeer, waar mijn kinderen groot zijn geworden. Door omstandigheden heb ik omstreeks mijn 10e jaar mijn creatieve activiteiten losgelaten en op mijn 59e levensjaar uiteindelijk weer opgepakt.

Ik vind zelf dat mijn vaardigheden snel ontwikkelen. Op deze website kunt u mijn foto’s, grafisch werk en overig werk bekijken. Wanneer deze nog te koop zijn, is dat vermeld.
In de afgelopen maanden ben ik mij steeds meer toe gaan leggen op digitaal werk of uitwerkingen van digitale composities.
Daarnaast interesseer ik mij steeds meer voor 3D werk in de vorm van steen en hout. Ik krijg daardoor een nog groter respect voor de natuur en het veantwoord en nuttig gebruik daarvan.
Ik geef in mijn werk emotie weer, gecombineerd met actualiteit. Ik vind het daarbij mooi te merken dat anderen in hetzelfde werk verschillende elementen onderscheiden. Daarom probeer ik steeds verder te komen in deze vorm van expressie.

Het is ook mogelijk om T shirts, polo’s of sweaters met een afdruk te bestellen.

Naast eigen werk is uw opdracht ook mogelijk. In samenspraak, met behulp van schetsen en eventueel een mood-board kan een bijzonder en persoonlijk kunststuk tot stand komen. Meer informatie hierover? Stuur een bericht via de contactpagina.

Veel plezier op de website.