photos

Alle afbeeldingen zijn nog verkrijgbaar op divers materiaal / ondergrond, tenzij anders vermeld. Van iedere foto worden slechts 15 afdrukken gemaakt. Het aantal onder de afbeelding geeft de beschikbare afdrukken aan. Vraag naar de mogelijkheden of kom met jouw wensen. Wanneer  je iets anders wil laten maken ben je natuurlijk ook welkom. Het is ook mogelijk een T shirt, polo of sweater te printen, deze vallen buiten de 15 exclusieve afdrukken. Bij een exclusieve afdruk wordt een certificaat en het verhaal van de foto meegeleverd. Stuur een bericht of mail via het contactsheet for more information.

Scream for Help / 14
In Bristol daagde ik mijzelf uit om een keer Urbex fotografie te proberen. Het was lastig een locatie te vinden. In de wijk Almondsbury vond ik een verlaten verzorgingshuis. Het was omringd door een dubbel hek met een bord “watch out – police dogs”. Eenmaal door het hek geklauterd en binnen schrok ik tweemaal van opvliegende duiven; politiehonden ben ik niet tegengekomen. Wel maakte ik deze foto op de eerste etage en voel nog de spanning. Om alles goed in beeld te krijgen liep ik achteruit over een afgebrokkelde vloer en kon ik de begane grond door het plafond zien. Extra adrenaline dus om tot deze foto
Afhankelijk van formaat, minimaal 100 euro
Tunnel / 14
In Bristol liep ik de Follow-my-rabbits wandeling en kwam allerlei prachtig graffiti art tegen. Ook ben ik door veel tunnels gelopen. Uiteindelijk heeft deze mijn aandacht getrokken. De smoezeligheid, tralies, het graffiti spuitwerk en de diverse lichtinvallen, zorgden ervoor dat ik tot deze foto ben gekomen.
Afhankelijk van formaat, minimaal 60 euro
Frozen Whales / 13
Uit de verte zie ik ze liggen, twee grote stukken gletsjerijs in het zwarte zand van Diamond Beach, noordelijk van Jökulsárlón een gletsjermeer op IJsland. Terwijl de anderen nog wat rondlopen en wat gaan drinken, heb ik nog een klein uurtje nodig. In het koude, zwarte lavazand lig ik op mijn buik en rug, zit ik op mijn knieën en hang ik over andere ijsklompen heen. Het was erg koud om de foto’s te maken, maar ben blij met het door mij bewerkte digitale resultaat. 
Afhankelijk van formaat, minimaal 90 euro
Cross / 15
Litli Geysir / 14
La vie en rose / 13
In Frankrijk vond ik een friperie (tweedehands winkeltje) waar ik binnen ging. Bij de ingang hing een bord met een camera met een streep er doorheen. Tijd om het geluid van de camera op “stil” te zetten. Ik zoek een goede spot en maak uiteindelijk deze foto met daarin muzikale samenwerking.
75 euro
Poppy factury / 11
Playing in the Atlantic / 14
Tijdens een middagje op het zonnige Atlantische strand in Portugal slaat het weer om.
Nog één keer snellen twee kinderen de oceaan in. Bliksemsnel stel ik mijn camera in voor de gewenste belichting en vang ik ze in silhouet, spelend en rennend door de branding. Met wat nabewerking is het deze plaat geworden. 
75 euro
Aurora Polaris / 14
Malaga Harbour / 13
Hippie Scum / 15
Weston Super Mare Pier / 15